# HC Jacobsen

Opdateringer til virksomhedens wordpress webshop. Hjemmesidens alder betød uopdaterede løsninger, som gjorde at funktioner på hjemmesiden holdt op med at virke. Innotive opdaterede og genetablerede løsninger og design for virksomheden.

Hvem er HC Jacobsen

René og Michael lægger stor fokus på kvalitetsmaterialer og professionel rådgivning. Derfor samarbejder de kun med leverandører, som står inde for kvaliteten, og alle i butikken er fagligt uddannede inden for deres områder. Det sikrer kunden, at de lykkes med deres projekter derhjemme, da de rigtige materialer betyder rigtig meget for deres indretningsprojekt.

Butikken startede som en malerforretning, men Fagerlund familien har udvidet butikken, så deres kunder kan også finde de rigtige tapeter, gardiner og indretning til deres hjem.

De har samtidig en af Sønderjyllands største Hobby og Kunstafdelinger, som indeholder alt fra perler, garn, kunstmaling, træ og porcelænsting, lærred m.m. samt har de en stor afdeling med alt til festen.

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores websted accepterer du vores vilkår og betingelser og vores privatlivspolitik.