Bliv synlig online med fokus på seo, google og some. las os hjælpe jer i gang med jeres online positionering

SEO

Opdater jeres hjemmeside med støbsfundamental SEO optimering og nå ud til flere besøgende i jeres kommunikation.
2000,- Årligt ekskl. moms
 • Søgeordsudvikling
 • Meta beskrivelser
 • Månedlig tracking / optimering af søgeordseffektivitet
 •  

Google

Få hjælp til opsætningen af jeres Google Business profil. Oplev fordelene ved analytics, search consol, og opnå højere google placeringer.
400,- pr. måned ekskl. moms
 • Hjælp til opsætningen af Google Business
 • Opsætning af analytics + månedlige opdateringer
 • Opsætning af search consol + månedlige opdateringer
 •  

SoMe

Opsætning af Sociale Medier (F.eks. Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube, m.m.)
 
350,- ekskl. moms
 •  

Samarbejds- & Udviklings Process

Hos Innotive Websolutions er vi med jer i hele udviklingsprocessen af jeres nye hjemmeside, som betyder at i kan fokusere på det i er bedst til.
Vi sammensætter den perfekte hjemmesideløsning til jeres virksomhed, baseret på jeres ønsker og med brug af flere års praktisk erfaring og teoretiske viden inden for udvikling, design og optimering.

Kontakt

Kontakt gennem mail, telefon eller personligt møde. Vi hører jeres problemstilling, ønsker og ideer og kommer med umiddelbare forslag.

Udvikling af Mockup

Vi udvikler et designforslag til jer på hvordan jeres nye hjemmeside kan komme til at se ud. Udvikling sker ud fra jeres ønsker og egen erfaring.

Opbygning af hjemmeside

Hvis I elsker designet, går vi i gang med udviklingen. Vi kan stå for domæne og hosting, og hjemmesiden bliver opbygget i wordpress.

Aflevering

Når hjemmesiden er tilpasset de sidste ændringer, er den klar til at gå live. Vi sætter jer ind i hjemmesiden og dens features.

Præsentation & Tilpasning

Ved et online eller personligt møde præsentere vi den færdige hjemmeside, og tilpasser mindre ændringer efter jeres ønsker.

Indholdsopsætning

Når det udviklede design er på plads, begynder indholds-processen. Vi tilføjer jeres billeder og tekst eller skriftforfatter for en tillægspris.

Opsætning af SoMe

Vi tilbyder opsætning af SoMe; Facebook, Twitter, LinkedIn, ud fra jeres brand.

Vedligeholdelse

Vil tilbyder vedligeholdelse af hjemmeside, samt jeres SoMe kanaler.

Vores Fokus

Personlig kontakt og vejledning

Fra start til slut i hele processen, foregår altid med professionel personlig kontakt og vejledning. Vi går op i at være transperent og tilgængelig og kan derfor træffes efter jeres ønsker både personligt og digitalt ved alle step i processen eller hvis i har nogle spørgsmål.

Skræddersyet design

Hos Innotive leveres der hele løsninger lavet specielt til dig, din virksomhed og jeres vision, branche og mål. Dette betyder at i et samarbejde udvikles der på jeres ønsker med vores erfaring, på at skabe en skræddersyet løsning der fanger din målgruppe. Hos Innotive udvikles designet altid responsivt som gør at jeres hjemmeside automatisk er brugervenlig på både computer, tablet og smartphone.

Digital sikkerhed

Hos Innotive garantere vi basis sikring mod hacking, og tilbyder HTTPS beskyttelse. Vi tager backups af hjemmesider dagligt, og kan genkalde backups i op til 14 dage.

Support

Målet er at skabe JERES digitale profil, og hos Innotive er hele processen og udviklingen opbygget på at sikre fuld tilfredshed. En del af processen er undervisning i systemet, men vi står altid til rådighed til at hjælpe med eventuelle problemer ind til der er fuld forståelse for systemet.

Hvad kan vi Hjælpe med

Hjemmeside

Fra 4900,- ekskl. moms
 •  

Opdateringspartner

Fra 750,- ekskl. moms
 •  

Seo & SoMe

Fra 350,- ekskl. moms
 •  

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores websted accepterer du vores vilkår og betingelser og vores privatlivspolitik.