# Deutsche Kindergärten Sonderburg

WordPress hjemmeside opdateret for Deutsche Kindergärten Sonderburg. Virksomhedens sider blev opdateret, og der blev udviklet en multisprogsløsning, således siden kan læses på tysk.

Hvem er Deutsche Kindergärten Sonderburg

DKS er en tysksproget integreret institution til børn fra 0 – 6 år og har fire afdelinger: to i Sønderborg (Arnkilgade og Ringridervej), en i Broager og en i Rinkenæs.

DKS ser børn som unikke og barndommen som en værdi i sig selv. De giver plads, tid og ro til at gode relationer kan vokse og styrker dermed børnenes trivsel, udvikling og læring.

Børn og voksne indgår i forpligtende fællesskaber, derigennem få børnene en forståelse for demokratiske virkemidler med ansvar og rettigheder. Deres mål er, at alle børn skal lære at acceptere og respektere andre menneskers ret til forskellighed.

Deres pædagogiske arbejde baserer på de seks læreplanstemaer: barnets alsidige personlige udvikling, sociale kompetencer, sprog, krop og bevægelse, natur og naturfænomener samt kulturelle udtryksformer og værdier.

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores websted accepterer du vores vilkår og betingelser og vores privatlivspolitik.