# EQTec

EQTec var så uheldige at deres hjemmeside, på grund af manglende sikkerhed, blev hacket. Resultatet var at de tog deres side ned. Efter at have kontaktet Innotive, fik vi deres side op og køre igen inden for 3 dage, nu med hosting og sikkerhed hos os.

Hvem er EQTec

EQTEC blev grundlagt  i 2016 for at levere en omfattende løsning på miljøproblemerne ved genbrug af affald, bekæmpelse af luftforurening og introduktion af økonomibesparende avanceret teknologi til Indonesien og Danmark og gøre det til et af de mest miljømæssige og avancerede lande i verdenen.

Virksomheden tilbyder en række produkter fra deres CCC-partner, herunder en teknologi kaldet Chemical Catalytic Conversion (CCC), der omdanner affald, biomasse, brunkul osv. Til syntetisk diesel af høj kvalitet og asfalt. De introducerer også produkter, der forhindrer luftforurening og har en positiv indvirkning på folkesundheden.

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores websted accepterer du vores vilkår og betingelser og vores privatlivspolitik.